«Укрзалізниця» 30 грудня повідомила, що в тестовому режимі запускає повноцінні обіди на окремих потягах. У компанії зазначають, що послуга гарячих страв у поїздах далекого сполучення була однією з тих, яку найбільше очікували громадяни у сервісі перевізника.
Цього тижня «Укрзалізниця» починає тестування цього виду якісного харчування на окремих найдовших рейсах: №351/352 Київ-Кишинів, №95/96 Київ-Рахів, №29/30 Київ-Ужгород, №4/3 Запоріжжя-Ужгород.
Нове меню розробив шеф-кухар Євген Клопотенко. Пасажирам запропонують: карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курку з подільською картоплею та овочами, кримськотарський плов з яловичиною. Вартість страв – від 170 до 190 грн.
Дані страви будуть проходити замороження інноваційним методом, що збереже смак після розігрівання. Тих, хто відвідає нове меню, «Укрзалізниця» просить залишити відгук у її застосунку.
Фото: Антон Забєльський для Forbes Ukraine.
Як повідомлялося, Папа Римський не проти завітати в Україну.